kedd, március 03, 2009

Mai napom...

Tegnap nem volt benn kisfonokom es kolleganomnek (a mellettem ulonek) az en Ameropas foglalasaim egyreszet adta, hogy csinalja meg oket.
En pedig - mint utobb kiderult, megneztem, hozza tartozo foglalasokat kaptam - egy masik ut. iroda foglalasait, eleg bonyolultak voltak, mert meg Linzben is voltak hosszabbitasok (a tura kozepen), ami azt jelenti, hogy mikor a rendszer megcsinalja a turat, akkor Linztol kezdodoen az osszes resz datumat modositani kell, figyelni, hogy a hosszabbitasok csak reggelivel vannak, stb, stb... szoval nagy koncentraciot igenyelt!
Uh nem csereltem kolleganovel, mert nem igy osztotta ki kisfonok.
Es kicsit remeltem, hogy mostmar figyelni fog a foglalasokra, mert folyamatosan jeleztem neki vissza, hogyha en ellenoriztem foglalasat, hogy mire figyeljen!
De sajnos nem igy lett, uh a delutan azzal telt, hogy a foglalasait neztem at... ami nem egy normal foglalas volt, mindben volt hiba :S
Uh elhataroztam, hogy beszelek kisfonokkel... persze, 6szor megragtam, megbeszeltem Mmal, Ritaval,...

Munka utan pedig elmentunk kedvenc kolleganommel gyongynezobe :D
Most nyilt meg uj helyen a kedvenc boltunk ;)))
Szuper, tobb gyongy van, nagyobb hely, szep,...
es 15 % kedvezmeny volt a nyitas alkalmabol tegnap :)))
Na ja, vasaroltam/-tunk par dolgot es persze sziveket is talaltam :)
Majd ha csinalok kepet a szerzemenyekrol, felteszem :)

Es akkor kerdezte kedvenc kolleganom (o tenyleg kedvenc! :) , hogy mi a helyzet nalunk a csoportban es akkor kiboktem, ugyis meg akartam kerdezni, hogy szerinte mit tegyek.
Azert kerdezte, mert a becsi hetvegeket is rosszul intezi mellettem kollegano (egy masik kolleganommel karoltve) es mult het penteken nagyon elrontottak, rossz vonatjegyeket kuldtek pl,es nagyfonok odahivta oket es beszelt veluk. Nagyon ki volt akadva kedvenc kolleganom, mert raadasul az utazasi papirokat engedelyuk nelkul kuldtek ki :S

Eleg fura a masik kolleganom, bar nekem nem sok kapcsolatom van vele, csak attol esett le az allam, mikor hozzank kerult, akkor kozolte, hogy nalunk jobb, mert az utazasi iroda reszben olyan hulyek vannak, iq O-k :O Meg kulonben is hogy mondhat ilyet munkatarsra munkatarsak elott? Meg egyebkent is...
Nem tudom, nekem sem szimpik, na de ok legalabb jol dolgoznak!

Ma, nemi reggeli izgulas utan, mondtam kisfonoknek, hogy beszelhetnenk-e...
teljesen meg volt ijedve, mert azt hitte, hogy fel akarok mondani.
Azt mondta, hogy termeszetesen megoldhato, hogy a hozzam tartozo dolgokat csak en csinaljam! :)
Nem mondtam nevet, csak azt kertem tole, hogy ha lehet, en szeretnem csinalni a foglalasaimat.
Persze, tudta, hogy a mellettem kolleganorol van szo es mondta is, hogy tegnap is azert adta neki a foglalasokat, mert o nem olyan aki ker munkat, hanem adni kell neki.
Most konnyebb a szivem, mert nem magamban forrongok, elmondtam es igy most tiszta a helyzet.

Mellettem kolleganonek tovabbra is mondom a tanacsaim, mert hatha hasznal, bar ugy erzem, hogy legfeljebb egy napig, de vegulis elmondani semmedig sem tart.

Ma egy masik kisfonoknek is segitettunk, visszaigazolasokat vittunk be a rendszerbe, ujra foglalasokat meg en csinaltam (azaz uj szalloda foglalasokat), azokat a lanyok - mellettem kollegano meg a masik - nem csinaljak, mintha fertozo betegseg lenne... vagy csak felelosseg az is? Na mindegy, szoval mellettem kollegano olyan figyelmes, hogy visszaigazolt a rendszerben egy olyan foglalast, amit a szalloda nem is igazolt vissza! Megint olyan gyorsan csinalta... uh irtam neki egy mailt, hogy maskor ne legyen olyan gyors!!

Ugy erzem engem kedvel, mindenfele kerdessel fordul hozzam...
Ma mar foglalasokkal kapcsolatban is tobbet kerdezett, mert sztem megijedt a tegnapi nagyfonokkel valo beszelgetestol.
Es megbizik bennem, uh azert is probalom neki mindig mondani, hatha megszivleli oket.

Kepzeljetek, nalunk a hazban mar kikapcsoltak a futest :(
Hiaba vennem fel, nem fut a radiator.
Uh en feloltozhetek, Mm meg ugyebar rozmar ;)

Es a mai nap legeslegjobb hire, hogy a foglalasok, amiket irtam fentebb (hogy meg linzi hosszabbitas es egyebek is voltak), HIBATLANOK lettek!!!!
Delutan nezte at oket kisfonok es nagyon orult, mondta, hogy ez nem semmi es biztos nagyon odafigyeltem!
Hat igen, azt kellett!
De megerte!!! :D

Most pedig egy 154 oldalas muffin konyvet szkennelek be, mar vagy 2 oraja :S, nemet, jok vannak benne, uh ha valamelyikotoket erdekelne, szoljon ;)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Engem érdekel! :)

Névtelen írta...

Nem felejtettem el Macsi, csak le kell kicsinyiteni/tomoriteni, hogy kuldheto legyen, most tobb, mint 50 MB! :) Erkezni fog idovel...