szombat, március 21, 2009

Mellettem kollégano új alakítása, hogy kisfonökünk adott neki egy munkát, aminek aznap, azaz tegnap, pénteken késznek kellett lennie.
Messze lakik, másfél órákat utazik, mire be- és hazaér.
Másik kolléganomet kérdezte, 3/4 3-kor, hogy ráér-e hétfon befejeznie az adott munkát... persze attól kérdezte, aki nem tudott arról, hogy még aznap kész kell lennie, ígyhát mondta, hogy persze, majd hétfon befejezik.
Majd jött kisfonök és mondta, hogy neki rohannia kell, de akkor csináljuk meg mi légyszi, hamár o így elhúzott. Egy óránkba került, pénteken... és még nem is ez a baj, szívesen segítek neki, még akkor is, ha azért nem lett kész, mert éppenséggel mással is foglalkozott, mint munka, csak szóljon és ne sunyin elhúzzon!!!
Ja, és ezt mind úgy sikerült megcsinálnia, hogy kedden volt megbeszélése nagyfonökkel és a hr-es novel, hogy jó lenne, ha összekapná magát! Másfél - két órás megbeszélés volt.
Na de, o tudja!

Az biztos, hogy én már több reményt nem táplálok irányában és a fonököknél is elvágta magát. Ha szerencséje van, kisfonök elfelejti az egészet, mire visszajön szabiról, ha nem, nagyon pórul fog járni!

Amúgy kedden végre jönnek hozzánk, megnézik az erkélyt, a konyhát és a fürdot is, remélem megjavítanak majd mindent! :)

És várom nagyerokkel a tavaszt!! ;)

Nincsenek megjegyzések: