szombat, augusztus 02, 2008

Rakott makaróni

Hozzávalói:

makaróni / spagetti tészta
zsír / margarin
olaj
felvágott, sonka
2 db tojás
reszelt sajt
1 pohár tejföl
só, tetszés szerinti fuszerek



Elkészítés:

1) A tésztát kifozzük, leszurjük és kicsi margarint teszünk bele, hogy ne ragadjon össze.

2) Közben kevés olajon megpirítjuk a felvágottakat, sonkát.

3) Egy tuzállótálat kikenünk margarinnal és beletesszük a tészta egy részét, rá a felvágottat, aztán megint a tésztát, felvágottat és végül a tetejére is egy tészta réteget.

4) A tejfölt összekeverjük a tojásokkal (én nem tettem bele) és a reszelt sajttal.
Ráöntjük és elosztjuk a tészta tetején.

5) 200 C fokon sütjük míg szép barna lesz.


Nagyon fini :))
Sajnos képpel nem tudok szolgálni, mert elotte elfogyott.


Nincsenek megjegyzések: